Wie zijn we?

Wat te zeggen over Libro Adventures? Met trots kunnen we zeggen dat we een klein bedrijf uit Kroatië zijn, gevestigd in Poreč, Istrië. We bieden onze klanten een uitstekende ervaring door middel van activiteiten en de geschiedenis van de plaatsen die we bezoeken! Wij bieden activiteiten aan, zoals kajakken op zee, wandelen en fietsen in Kroatië. Maar met verhalen die we onderweg delen, leer je Kroatië op een unieke en onvergetelijke manier kennen. Doen wat je leuk vindt, dat is reizen en leren tegelijk!

WAT DOEN WIJ HET BESTE!

Na zeven jaar werken en ervaring opdoen in avontuurlijke reizen door heel Kroatië. Met geweldige touroperators die dergelijke activiteiten verzorgen in Kroatië, met klanten over de hele wereld, besloot ik dat het tijd was voor mijn eigen bedrijf. Ik woon in Istrië met mijn prachtige gezin, daarom bevindt de bedrijfsbasis zich in Porec. Mijn ware liefde buiten mijn familie is de natuur en alles wat we daarin kunnen doen. Dat betekent activiteiten zoals wandelen, fietsen en kajakken op zee. Tijdens mijn werk als gids kreeg ik de kans om een ​​licentie als gids te behalen, om een ​​veilige omgeving voor mijn klanten te bieden.

Daarom ben ik mijn bedrijf Libro Adventures gestart. Wij bieden al onze reizen op maat aan, geheel volgens uw voorkeuren. Voor degenen die graag met vrienden of familie reizen, bieden wij groepsreizen aan. U kunt uw eigen groep van maximaal 14 leden samenstellen of u aansluiten bij een van de groepen die wij voor u en andere toeristen vormen.

Neem vandaag nog contact met ons op over Libro Adventure-activiteiten!