Leer meer over de geschiedenis

Ga met ons mee op onze zeekajakgeschiedenistour door de stad Poreč. Leer meer over de geschiedenis terwijl je peddelt en geniet. De Porec Riviera is ideaal voor een zeekajaktocht, waardoor u de kans krijgt om het vanuit een ander perspectief te verkennen. Deze rondreis van een halve dag is perfect voor degenen die de kust van Istrië op een spannende en avontuurlijke manier willen verkennen. Er is geen voorafgaande kajakervaring nodig.

De stad Poreč is een van de bekendste toeristische bestemmingen van Istrië. De stad heeft zoveel gezichten. Opgericht in 129. B.C. Als Romeinse nederzetting heeft Poreč (lat. Parentium) een lange weg afgelegd. Een pittoresk stadje, waarvan de identiteit door duizenden jaren heen werd gevormd. Het combineert met succes de authentieke charme van een klein kustplaatsje vol prachtige historische bezienswaardigheden, met de voordelen en opwindende kenmerken die moderne en actieve reizigers verwachten.

Deze rondreis is ideaal voor wie Istrië op een spannende en avontuurlijke manier wil verkennen en voor gezinnen met kinderen en groepen die willen genieten van een actieve dag en prachtige natuur. Tijdens het hoogseizoen kan de stad vaak vol zitten met toeristen. Een ideale ontsnapping aan de drukte is dus om uw dag door te brengen tijdens onze zeekajakgeschiedenistour.

VERTREK-/RETOURLOCATIE Poreč, baai van Peškera
VERTREKTIJD 10:00
KAJAKAFSTAND 15 km
DUUR VAN HET KAJAKKEN 4 – 5 uur
                                                                
1

10-10:30 Aankomst en ontmoeting met gids

Ontmoeting met uw gids. De gids laat je kennismaken met de rondleiding en de uitrusting en houdt een veiligheidsgesprek.
2

10:30 Start van de tour

Start van de tour vanaf het strand dichtbij het centrum van Poreč.
3

11:30-12:15 Break

Het is tijd om te ontspannen op een van de stranden aan de kust van Poreč.
4

12:15-13:30 Terugkeer en einde van de reis

Na de pauze beginnen we terug te peddelen.

 

Geschiedenistour over zeekajakken  PRIJS
Volwassenen 50,00 €
Kind 11,99 jaar 25,00 €
Schoolgroepen prijs op aanvraag
INBEGREPEN Uitrusting (zit op zeekajak, peddel, droge ton, reddingsvest)

Engelssprekende gids

Verzekeringen

NIET INBEGREPEN Eten en drinken

Transport

Tips en dankbaarheid

WAT MEE TE BRENGEN Zwempak en t-shirt met bescherming tegen de zon

Waterschoenen

Handdoek

Water en snacks

Zonnebrandcrème

Droge kleding

Mogelijke PRIVÉ- en OP MAAT GEMAAKTE REIZEN, aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. 

Sunset Sea Kayaking Tour | Libro Adventures Croatia Porec sea kayaking sunset tour | Libro Adventures Croatia Sea kayaking trip | Libro Adventures Croatia Sea kayaking sunset | Libro Adventures travel Blog | Libro Adventures CroatiaPoreč sea kayaking | Libro Adventures Croatia Sunset Sea kayaking tour | Libro Adventures Croatia


    Tour Reviews

    There are no reviews yet.

    Leave a Review