De Kroatische Fjord

Lim Bay Zeekajaktocht is een perfecte eendaagse ervaring. De Lim-baai, ook wel bekend als het kanaal of de Kroatische fjord, ligt aan de westkust van Istrië. Het maakt deel uit van de 35 km lange Limvallei, die zich bijna tot midden Istrië uitstrekt. De baai zelf is bijna 13 km lang en wordt omgeven door kliffen bedekt met groenblijvende vegetatie.

Sinds 1964 is het een wettelijk beschermde geomorfologische en hydrogeologische site als belangrijk landschap. In 1980 werd het uitgeroepen tot speciaal zeereservaat. Bijzonder aan het water in de baai is dat het deels brak is. De onderwaterbronnen van zoet water creëren een hoge zuurstofconcentratie, waardoor een rijk en divers aanbod aan zeesoorten ontstaat. Deze schat aan zeeleven staat ook zeer bekend om zijn vis- en oesterkwekerijen.

Je ontmoet je gids in de regio Poreč / Vrsar en hebt de lokale transfer van ongeveer 25 minuten naar het startpunt aan de Lim-baai. De gids laat je kennismaken met de rondleiding en de uitrusting en houdt een veiligheidsgesprek. Wij nodigen u uit om met ons mee te gaan op onze eendaagse reis en te genieten van de kristalheldere zee, het serene landschap en een klein rotsstrand. Allemaal perfecte ingrediënten voor een geweldige zeekajaktocht in Lim Bay.

VERTREK-/RETOURLOCATIE Poreč-gebied
VERTREKTIJD 9:00
KAJAKAFSTAND 7 – 8 km
DUUR VAN HET KAJAKKEN 2.5 – 3 uur
1

9:00-10:00 Ontmoeting met gids en transfer naar het startpunt

Je ontmoet je gids in de regio Poreč / Vrsar en hebt de lokale transfer van ongeveer 25 minuten naar het startpunt bij de Lim-baai. De gids laat je kennismaken met de rondleiding en de uitrusting en houdt een veiligheidsgesprek.
2

10:00 Begin van de tour

Start van de tour vanuit de Lim-baai.
3

11:15-12:00 Break

Het is tijd om te ontspannen op een klein strand midden in de baai.
4

12:00-13:30 Terugkeer en einde van de reis

Na een pauze beginnen we terug te peddelen. Aan het einde van de reis kunt u genieten van een drankje in een plaatselijke strandbar. [/tijdlijn_item]
5

13:30-14:00 Transfer terug

Na het einde van de reis en het herstel van de uitrusting heeft u een transfer terug naar de regio Poreč/Vrsar georganiseerd.

 

Lim Bay zeekajaktocht PRIJS
Volwassenen 410,00 kn – 55,00 €
Kind 11,99 jaar 205,00 kn – 28,00 €
Schoolgroepen prijs op aanvraag
INBEGREPEN Uitrusting (zit op zeekajak, peddel, droge ton, reddingsvest)

Engelssprekende gids

Verzekeringen

Transport

NIET INBEGREPEN Eten en drinken

Tips en dankbaarheid

WAT MEE TE BRENGEN Zwempak en t-shirt met bescherming tegen de zon

Waterschoenen

Handdoek

Water en snacks

Zonnebrandcrème

Droge kleding

Mogelijke PRIVÉ- en OP MAAT GEMAAKTE REIZEN, aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. 

Lim Bay sea kayaking | Libro Adventures Croatia Lim Bay sea kayaking | Libro Adventures Croatia Lim Bay sea kayaking | Libro Adventures Croatia Sea kayaking Adriatic Sea | Libro Adventures Croatia Lim Bay sea kayaking | Libro Adventures Croatia Lim Bay sea kayaking | Libro Adventures Croatia

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review