Tko smo mi?

Što reći o Libro Adventures? S ponosom možemo reći da smo mala tvrtka iz Hrvatske sa sjedištem u Poreču, Istra. Našim klijentima pružamo izvanredno iskustvo kroz aktivnosti i povijest mjesta koja posjećujemo! Nudimo aktivnosti kao što su vožnja kajakom na moru, planinarenje i biciklizam u Hrvatskoj. No, uz priče koje dijelimo usput ćete učiti o Hrvatskoj na jedinstven i nezaboravan način. Radite ono što volite, a to je putovanje i učenje u isto vrijeme!

ONO ŠTO RADIMO NAJBOLJE!

Nakon sedam godina rada i stjecanja iskustva u pustolovnim putovanjima diljem Hrvatske. Uz sjajne turoperatore koji pružaju takve aktivnosti u Hrvatskoj, uz klijente diljem svijeta odlučio sam da je vrijeme za vlastiti posao. Živim u Istri sa svojom lijepom obitelji, stoga je sjedište tvrtke u Poreču. Moja prava ljubav izvan obitelji je priroda i sve što možemo učiniti unutar nje. Što znači, aktivnosti kao što su planinarenje, biciklizam i kajak na moru. Radeći kao vodič imao sam priliku dobiti licencu kao jedan, kako bih svojim klijentima pružio sigurno okruženje.

Zato sam osnovao svoju tvrtku Libro Adventures. Nudimo sve naše izlete po mjeri i prema vašim željama. Za one koji vole putovati s prijateljima ili obitelji nudimo grupne izlete. Možete okupiti svoju grupu do 14 članova ili se pridružiti nekoj od grupa koje formiramo za vas i ostale turiste.

Kontaktirajte nas u vezi s aktivnostima Libro Adventures još danas!